mandag 12. mars 2012

Vårens hevn

Forrige uke ble vårfølelsen brutalt nedkjølt av et realt snøfall. Men våren tok heldigvis hevn og spanderte en aldeles vidunderlig søndag på Osloborgerne! Søndag kunne vi nyte frokost på balkongen, i strålende solskinn. Det var helt vindstille, og vi kunne høre både fuglekvitter, og klokkene fra Vålerenga kirke som kalte inn til gudstjeneste.


Etter frokost benyttet jeg det fine været til litt oppgradering av skuffehyllene som skal opp i kjøkkenet snart. Pussing og maling ga superfint resultat.


De to skuffehyllene hang opprinnelig i et gammelt hus som en venn av min bror i Harstad kjøpte. Han skulle kaste hyllene, men mamma fikk "reddet de" for meg! Interessant at noe andre syns er søppel er en skatt for meg! Etter en omgang med salmiakkvann ble skuffene som nye!


 I den ene skuffen er det et lite stativ med små krydderbokser.


Boksene skal renses godt og byttes ut med nytt krydder! 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint! Stor klem,Sverige-Pia.

Synnøve sa...

Tusen takk Frøken Lian! Håper jeg finner tilbake til bloggformen snart jeg også, men i mellomtiden får jeg kose meg med andre fine blogger og få inspirasjon, som her hos deg :)) Kjempefine skuffehyller! Minner meg om farmor... :) Klem!