mandag 31. mai 2010

Tapas!

Kattene og jeg teller forventningsfullt ned på dagene til vi skal få reise til det deilige landstedet igjen. Bare fire igjen! Mens vi venter mimrer vi en gang til tilbake til den perfekte Pinsehelga. Søndagskvelden disket vi opp med et praktfullt tapasbord!


Asbjørn skal gratinere rødbeter i ovnen.


Jeg googler etter oppskrift.


Restene etter lørsdagens linsesuppe blir til utsøkt hummuslignende mos.


Laks med paprika, gressløk og sitron. Stekt i folie på grillen ute.


Kyllingkjøttboller med løk og parmesan. Var tilløp til krise da vi oppdaget at det var umulig å oppdrive hvitløk i mils omkrets fra gården, men resultatet ble likevel en suksess. Siste sjanse etter at naboen svikta var å høste prematurt fra Asbjørns kjøkkenhage. Tror det var like greit at vi avsto fra det.


Honningmelon med spekeskinke.


Retter som ikke fikk eget portrett:

  • Pesto av brennesle fra egen hage -signatur: Asbjørn
  • Stekt champingnon
  • Guacamole
  • Scampi stekt i det som skulle vært hvitløk (altså vanlig løk) - signatur: Ida
  • Oliven

Dig in!

0 kommentarer: