onsdag 20. oktober 2010

Grandtante Anna & katten Larris

Larris bor sammen med grandtante Anna rett nedenfor der mine foreldre bor. Han er nesten 20 år gammel, kan du tro det?


Anna tryller frem haugevis med nydelige votter med strikkepinnene sine. På bildet ser hun litt bedrøvet ut, men det var hun ikke, altså.


Jeg fikk velge meg et par- O lykke! Valget falt på de helt til venstre.


Eldgammel, men ung til sinns. Elsker å leke!


Larris bader. 


Sulten!


På kjøkkenhylla til tante Anna hersker fin mix av mye rart.

5 kommentarer:

Hulda sa...

Oi, det var kjekt å se bilder av Anna på bloggen din! Og så mye fint hun har på kjøkkenet sitt! Flotte votter hun lager også. Hun har vært på besøk hos oss og kikka i huset her, hun hadde vært her mye mens Ingeborg levde. Vi fikk høre mange koselige historier av henne.

Hulda sa...

- Og tenk at katten er nesten 20 år, helt utrolig!-

Elisabeth sa...

Å! Så gøy! Det skulle jeg visst, så kunne jeg fått høre noen av historiene, jeg også. Mange fine ting å se hos henne, den gamle krydderhylla erjo nydelig. Og jeg har vært heldig tidligere, såvel som nå med nye votter. I fjor fikk jeg noen gamle klær, gardiner og sengetøy som jeg ble veldig glad for. Noe har jeg brukt som det er og andre ting har jeg sydd om. :)

Hulda sa...

Ja, hun er jo virkelig ei snill dame. :) Ser i den kjøkkenhylla, helt øverst, en figur som holder to spann. Jeg vet det står en slik i lekehuset mamma hadde da hun var lita. Tror morfar solgte den i butikken sin. :)

Kamilla sa...

Larris <3 En mons jeg fant ved kilkamhuset faktisk. Mest sannsynlig kjørt dit av noen som skulle på ferie, tenk at det finne så grusomme mennesker! Først fikk han mat der oppe et par dager, men så trosset jeg mamma og tok han med hjem. Samtidig mistet tante Anna sin katt i sykdom, som jeg utrolig nok også hadde funnet på kilkamhuset, og ville dermed gjerne ta vare på Larris! For en fantastisk dame, og tenk for en heldig katt :-)