lørdag 19. juni 2010

B for bruktfunn!

Jeg lovet jo å komme sterkere tilbake med dokumentasjon av de flotte bruktfunnene fra forrige helgs seiersrunde på diverse utsalg. Jeg har ikke rukket å ta ordentlige bilder enda, men derimot har jeg både rukket å komme meg ut på landet på nytt, ta ny runde og av disse funnene har jeg tatt noen bilder:


Et flott 50-talls syskrin!


Masse spennede innhold!


En pute med fantastiske farger!


En fancy pc-veske!


Stiv pris!


Tolv slike kjøkkenglass til å ha på gården. Både Andreas og jeg vokste opp med disse som familiens hverdagsglass. Duralex Provance heter denne typen.


Seks superfine glassasjetter.


To stykker slike fabelaktige lamper! 40kr stykket - et varp!


Dette er etiketten under lampene. En kjapp søkerunde på Google ga meg ikke annet svar enn at det finnes et Ra-Gla senter i Lørenskog.


Dette blogginnlegget er levert herfra i dag. Ute har det vekslet mellom strålende sol og pøsende regn. Det siste ikke til særlig fornøyelse for kattene. Da er det fint å få ligge trygt på bordet hos mor og følge med gjennom glasset på det som skjer der ute.


Kjernesunt mellommåltid: Rismelk med glutenfrie havregryn, mandler og rosiner. Mmmm!
2 kommentarer:

Hulda sa...

Ser ut til å være en fin dag hos deg, Elisabeth, til tross for regnet. Likte så godt bildet du viser fra vinduet ditt. Koselig. Og kjekke loppefunn du har gjort! De lampene må jo passe perfekt hos deg.

Koselig bilde av moren din på bildet under. :) Synes at Liv Tonje var veldig lik henne på dette bildet.

Elisabeth sa...

Takk for det, Hulda! Det har vært en fin-fin dag. Regn er ikke så ille, det er verre med at det er så kaldt. :) Men fyr i peisen bøter på det og gir i tillegg masse ekstra kosbonus!

Jeg er enig i at LT ligner på mamma på bildet!