lørdag 28. mai 2011

Behind a green door in West Village

Torsdag var nest siste dag i NYC. Jeg pyntet meg for et finere restaurantbesøk. 
Destinasjonen var West Village, også det etter anbefaling fra Sandra.


Vi fant frem!


I påvente på bord ble det drinker i den trivelige bakgården. Jeg drakk en frisk Lolita, med gin, prosecco, hylleblomst og grapefrukt.


Ganske raskt ble det ledig plass ved baren. Der kunne det både nytes romslig plass til å spise, samt utsikt mot proff kokkekunst.


De opererer med liten, men meget spennende meny. Vanskelig å velge, men landet til slutt på Crispy Duck Breast.


Megagodt!


Til maten ble det servert supergod syrah.


Dessert: Tarte Tatin


Tilslutt et par-tre deilige Hemingway Daiquiris.


Etter et utsøkt måltid var det godt å spasere nordover mot Chelsea. Empire State Building lyste trolsk i storbytåka og jeg ønsket at morgendagen aldri skulle komme.

0 kommentarer: