fredag 11. juni 2010

Siden jeg allerede samler voksenpoeng...


Det er fredag og om fire-fem timer setter kattebarna og jeg atter kursen mot landstedet ved Glomma. Om noen synes at reisefrekvensen til dette landstedet er over gjennomsnittet høyt, så har jeg en stor nyhet å dele:


Jeg har; sammen med min kjære og et annet par, KJØPT nabogården til dette landstedet vi vanligvis frekventerer!!! How about that??
På under en liten uke har Andreas og jeg altså skaffet oss både ny leilighet i byen og landsted... Og nei, her er det ingen lottogevinst på innerlomma. Bare skjebne/tilfeldighet, god eiendomsteft og kanskje litt flaks.
Vi fikk høre om gården som var til salgs første uka i mai. Pinseaften var vi på visning og forrige lørdag var avtalen i boks. Nå gleder vi oss stort til å gå i gang!


Jeg har ikke så mange bilder fra gården enda, men en liten sniktitt skal dere få:


Et spent gjeng på vei på visning... Det er altså ikke den enorme gården som skimtes der til venstre vi har skaffa oss! Det er den som ligger mellom guttenes gård og vår.


Her er den!


Hovedhus, låve, gjestehus og stabbur. Og ikke minst: et fantastisk tun med gedigen hengebjørk og flaggstang!


Flyfoto fra gården, dog litt utgått på dato.


Tipper det kommer til å bli en hel del rapportering fra gårdslivet etter hvert! O lykke!

2 kommentarer:

Synnøve sa...

OMG OMG OMG!! For en drøm...! Fy søren så heldige dere er altså, dette kommer dere til å få sååå mye glede av :) Du kommer sikkert til å lengte ut hit alle hverdager... Jeg følger! Gleder meg til oppdateringer fra livet som gardskjerring, hihi! (Legger deg også til linklista på bloggen min ;) Kyss, klapp og klem!

Kamilla sa...

Perfekt!!! Var bedre enn jeg hadde sett for meg.. gleder meg til å komme på besøk ;-)