tirsdag 26. oktober 2010

Babb!

Jeg kom på at vi hadde en hel del karbonadedeig i fryseren fra forrige handletur i øst og planla dagens middag ut fra det: Hjemmelaget kebab!
Det skal vel strengt tatt lages med lammekjøtt, men la gå.


Krydder er viktig. Til nesten 500 gram kjøttdeig brukte jeg en halv finhakket kinesisk hvitløk, 1/4 ts kanel, 1/2 ts spisskummen, 1 ts garam masala, 2 ts paprikapulver, nykvernet sort pepper og salt. Noen liker å ha i egg, men jeg syns det blir best uten. 


Jeg rullet ut seks slike fininger.


Stekte de på sterk varme til de fikk fin skorpe, så på svakere varme til de var gjennomstekte.


 
Kuttet opp ønsket tilbehør og varmet et par pitabrød i brødristeren.


Komponerte herlighetene med salat og tzatziki...


 ...og gjorde en sulten kjæreste glad!


Vel blåst tirsdagsmiddag!




0 kommentarer: