fredag 3. september 2010

Blått Lerret

Gjøremålslista mi fra onsdag var akkurat så usannsynlig ambisiøs som forutsett. Men helt resultatløst var det jo ikke. Jeg fikk en ordentlig deilig skogstur med Janne oppe i Grefsenkollen et sted. Vi holdt oss på skogsveien, så blåbærfangsten begrenset seg til 3-4 bær hver. Bedre lykke neste år.
Ikea var fint, men tok litt tid. Så ved hjemkomst var det bare å løpe gjennom dusjen før jeg tok avsted til Grünerløkka.


"Blått Lerret" huses på Parkteatret, midt i hjertet av Grünerløkka. Det er altså et månedlig arrangement hvor kommende norske filmer blir presentert.
Regissør Maria Sødahl presenterte sin film "Limbo", sammen med hovedrolleinnehaver Line Verndal. En spennende produksjon jeg absolutt skal få med meg. Flere internasjonale navn på listen.


Vibeke Løkkeberg har laget film for første gang siden 90-tallet. Dokumentaren "Gazas Tårer" omtales som et knyttneveslag av en film, noe de utrolig sterke klippene som ble vist i høyeste grad bekrefter. 
Filmen "Keeper'n til Liverpool" var tredje film på lista den kvelden. Virket som en veldig fin og morsom film, med dyktige, unge skuespillere. Handler ikke om fotball!


Det var fint å drikke øl med Janne på Grünerløkka. For det gjorde vi kjempemasse før, da vi enda var unge, bodde i trangt kollektiv i Helgesens gate og livet var en annen type fest enn det er i dag. :)


Photobucket

0 kommentarer: