mandag 20. september 2010

Lykken er et kjøkkenbord!

Søndag tok altså Janne og jeg turen til brukthandleren på Østmo, vår favoritt. Formålet var konkret denne gangen; vi skulle hente en del av et kjøkkenunderskap fra femtitallet som jeg hadde lagt av. Jeg spottet det med mitt ivrige øye, innerst inne i brukthandlerens låve, for mange uker siden. Jeg hadde ingen hast med å få det med, så han fikk den tiden han trengte på å grave det frem til meg. Mer om det senere!
For i tillegg til skapet var målet med turen å se nærmere på et kjøkkenbord jeg hadde spottet da jeg var innom for to uker siden...


Et helt vanlig, nesten litt kjedelig kjøkkenbord, tenker du kanskje..?


Hva er det som er så spesielt med det, da?


Jo, laminatplaten på toppen er VirrVarr - akkurat som benkeplata på det nye kjøkkenet vårt! Bordet er i så godt som perfekt stand, ikke en skramme på bordflaten. Sjarmerende slitt rundt kanten og på bena. To flotte klaffer er det også. Hele herligheten ble min for skarve 200 kroner. Andreas tok det med hjem til byen i går og ringte meg for å rapportere om pur perfeskjon da han hadde fått det installert på sin rettmessige plass.
Oh lykke!


Disse flotte krakkene fikk bli med. 50kr pr stk.


Salmi gjør susen når man skal vaske gammel skitt, spesielt av plasttrekk. 
Etter-versjonen til høyre, det vises vel?


Og regnbuen sto nydelig over Enger.


Photobucket

3 kommentarer:

Ida sa...

Fantastisk bord. Fantastiske krakker. Fantastisk misunnelig.

Asbjøn sa...

Va det ikkje det bordet vi trudde va klaffelaust? Tenk at vi va så avmål begeistra første gang vi så det! Vi må ha vært bra sliten!

Elisabeth sa...

I know! Vi må ha vært utmatta og med tunnelsyn... Men så var det også det niende stoppet den dagen, med tom mage og middag ventende på bordet hjemme. Det får være forklaringa. Æ har fryda mæ konstant siden 200-lappen skifta eier. Sitt og fryda mæ ved bordet akkurat nu! Låvvli!