tirsdag 21. desember 2010

For the love of coffee

Jeg er veldig glad i kaffe, og har vært det i mange år. Men mitt forhold til kaffe har gradvis endret seg, og i løpet av det siste året har kurven vært brattere enn noensinne.


Dobbel cortado er min absolutte favoritt blant kaffevariantene med melk. Passe mengde melk og ikke skum, for det er jeg ikke så glad i. 


Å oppdage og gjenoppdage kaffe er veldig spennende. I det siste har jeg lært masse om hvordan jeg kan lage skikkelig god svart kaffe hjemme. Andreas og jeg eksperimenterer med forskjellige typer bønner og bryggemetoder og opplever stadig nye smaksmessige høyder. Og enda har vi så utrolig mye mer å lære og prøve ut!


Da er det jo ikke noen direkte bakdel å ha en god venninne, som ikke bare er en dyktig og talentfull barista, men som attpåtil jobber i den gode kaffes høyborg- TimWendelboes espressobar på Grünerløkka. Joda, det er Ida, som jeg har fortalt om og skrytt av før! Med hennes hjelp planlegger jeg å sakte men sikkert bli en kaffeelsker med peiling. Hva bedre enn en ekte kaffenerd som mentor?


1 kommentarer:

Ida sa...

Det gleder mitt lille baristahjerte!