fredag 7. januar 2011

Håndkle spesial

I dette innlegget tenkte jeg å presentere enda en ting jeg produserte med symaskinen før jul, og som til nå bare har ingått i posten med lite avslørende utsnitt.


Deriblant var altså utsnitt av dette håndkledet, som var ett av fire slike finurligheter som jeg laget og ga bort til jul.


Slik ser den ut i sin helhet. Aner du fremdeles ikke hva dette kan være? 
Klikk deg inn på bloggen til Ida, aka Petrine! Hun var nemlig den som fikk pakke ut akkurat denne på julaften, og i dag kom hun meg jaggu i forkjøpet med å fortelle om den!
Åh, så stolt jeg blir! :)


Min historie bak denne patenten stammer fra Brasil. I 2005 hadde jeg et halvårsopphold der, hvorav de første tre ukene var sammen med mine foreldre. Vi bodde alle hjemme hos min vertssøster Fernanda, og det var på badet hos henne vi først oppdaget dette rare håndkledet. Hun demonstrerte dets geniale formål for oss og vi ble helfrelste! Mamma kjøpte med seg et par stykker hjem og kopierte suksessen på sin symaskin. At det har tatt meg nesten fem år å gjøre det samme er jeg ikke så fornøyd med. :)


3 kommentarer:

Allis i Eventyrland sa...

Virkelig genialt!! Planer om å sy noen for salg, eller...? :D

Elisabeth sa...

Det har jeg faktisk! :) Nå skal vi i gang med endelig oppussing av rommet jeg har brukt til symaskinen, så det blir nok et par uker før jeg får satt den ideen ut i livet. Men det er på plakaten!

Allis i Eventyrland sa...

Hurraaa, let me know når du har noen klare da :D