Rudi bidrar med kvalitetssikring av forretten...
Hovedretten er klar til å ferdigstilles.
Ringo venter på at alle de gode duftene i kjøkkenet skal materialisere seg.
Kveldens master chef Tor krydrer forretten like før servering.
Noe til meg..? Please?
Forrett: Stekte kamskjell og blomkål med rød pesto, servert på seng av raspet sellerirot. Servert med en utsøkt Riesling - Georg Breuer Rauenthal Estate 2007
Den skjønne Anita var en av stjernene ved bordet.
Hovedretten: Ytrefilet av lam med chili og rosmarin, sellerirotpuré med trøffelolje, solbærkandisert rødløk, ovnsstekte amandinepoteter med akasiehonning og eple og chilisaus. Du søte tid.
Til dessert: Hans Peters Apple Crumble.
Servert med en deilig Jackson Triggs Vidal Icewine 2006
Så godt at jeg såvidt husket å ta et siste foto før gildet var over.
Et samlet selskap hyllet Tor for hans innsats ved grytene.
Beste Rudi, som jeg møter så alt for sjelden.
Vakre Jeanette, mørk og mystisk.
Etter middagen rydde det på med fine folk for videre fest.
Foto: Tor Giæver
Trude får seg dessert.
Foto: Tor Giæver
Kveldens sedvanlige vert: Hans Peter, kjekk som alltid.
Foto: Tor Giæver
Foto: Tor Giæver
Tor byttet kjøkkenredskapene med kamera.
Foto: Tor Giæver
Ronald og Michel
Foto: Tor Giæver
Jan Harald i et alvorlig øyeblikk.
Foto: Tor Giæver
Vi danset, danset, danset.
Så tok jeg katten under armen og dro hjem.
I ♥ My Friends!
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar