tirsdag 11. januar 2011

Operasjon oppussing 2011

I helgen og i går tok vi tak i det som gjenstår av oppussing i leiligheten - for det er faktisk en hel del!
Første punkt på lista var å tømme bodene for ting vi skulle kvitte oss med. Lørdag lesset vi alle frontene fra det gamle kjøkkenet i bilen.


Turen gikk til Alnabru og Fretex.


Der tok de gladelig i mot "skrotet" vårt.


Det ble selvsagt en tur inn i butikken. Masse fint å se, men prisene er litt stive.


Sofa som matcher stolen min! Mener det sto over 1000kr på prislappen... 
Det matcher ikke stolen min, som kostet en hundrings.


Fine plater, med kloke ord.


På vei hjem stoppet vi på Alnasentret for kattefôr. Jeg lot meg friste av tilbudet om svibler til ti kroner stykket. Hvite svibler er ikke fullt så julete.


I går ettermiddag gikk vi i gang med å tømme det ekstra soverommet. Hyllene vi brukte fredagskvelden på å handle på Ikea var kommet opp i boden, og var klare til å fylles av pent pakkede og merkede esker.


Jeg hadde en av de derre dagene i går. Først greide jeg å stable en kurv full av bilderammer litt ustabilt oppå en eske på vei ned i boden. Kurven tippet i det jeg skulle passere Andreas, som satt på en krakk i entréen. Det må ha vært litt av et syn. Stakkars Andreas ble borte i et ras av rammer med skarpe kanter, og satt igjen med kutt i pannen og vantro blikk! Og så lo vi godt, til tross for at tre av mine kjæreste vintagerammer knuste.


Rett etterpå skulle jeg ta kosten og feiebrettet for å fjerne glasskår fra gulvet på kjøkkenet. Da  gikk Bob Marley-bildet over ende og i tusen knas. Vi måtte le for ikke å gråte.


Snart var arbeidsbordet mitt demontert og rommet nesten tomt.


Jeg ser VELDIG frem til at disse veggene skal bli fine og hvite!


1 kommentarer:

Allis i Eventyrland sa...

En sånn dag hadde jeg også i forrige uke. Måtte bare gi opp å prøve å rydde leiligheten ferdig - endte jo bare med at jeg knuste noe bare jeg snudde meg :P Håpløst!