onsdag 26. januar 2011

Skolebenken

Høsten 1984 var jeg stolt førsteklassing . På bildet er det kanskje ikke vanskelig å se at jeg fikk plassen midt i flokken! 

Tjue år etter, høsten 2004, hadde jeg min første dag på Universitetet i Oslo, hvor jeg ble i to år. Jeg studerte portugisisk språk, brasiliansk litteratur og prosa, historie og antropologi. Etter fire år i jobb i IT-bransjen er det nå tid for skolebenken igjen, og igjen går jeg en helt ny retning. Den 28.februar starter jeg på Hudpleieakademiet i Oslo, og før året er omme vil jeg være uteksaminert som hud- og kroppsterapeut. Valget ble tatt etter mye og nøye gjennomtenking og jeg kjenner i magen at det er riktig. Da kan jeg vel virkelig si at jeg har allsidig bakgrunn! :)
Jeg gleder meg!

4 kommentarer:

wenger sa...

Lykke til!
Jeg skal også begynne på skolen igjen, og det gleder jeg meg til. Skal kjøpe inn nytt antrekk til første skoledag...oooooooh...gledeseg!!
Jeg skal bli formgivingslærer :)

Elisabeth sa...

Så kult! Spennende med ny hverdag. Jeg får jo fin, hvit uniform å flotte meg i på skolen. Det blir stas!

wenger sa...

Wow! Med et kvikt skjerf i halsen? - helst i en sprek farve.. Gleder meg til å se drakta!

Anonym sa...

Oh, der var det mange, gamle kjente, gitt!

Gikk i klassen under deg på Kila, så husker deg godt fra gamle dager:-)

Ramla bare tilfeldig innom bloggen din her, så da måtte nesten legge igjen en hilsen også, har bladd litt i gjennom sidene nå og måtte såklart stoppe ved detta bildet!

Hilsen fra Elisabeth(yes, såklart har jeg også kult navn!) fra Breivika( nå Oslo)